Werklozen

Fit for the Job
Sinds een aantal jaren staat het terugdringen van ziekteverzuim bij veel organisaties hoog op de agenda. De verantwoordelijkheid van werkgevers ten aanzien van ziekte en arbeidsongeschiktheid is fors toegenomen door alle wettelijke maatregelen. SPC Rijnmond helpt u graag om werknemers fit en gezond op de werkvloer te laten verschijnen. Fit for the job is een programma dat erop gericht is om arbeidsongeschiktheid te voorkomen maar ook om arbeidsongeschikte werknemer sneller terug te laten keren in het arbeidsproces.
Beroepsziekten Tillen en dragen zijn de bekendste vorm van fysieke belasting en komen in vele beroepen voor. Te zwaar tillen en dragen maar ook een verkeerde werkhouding blijken vaak de oorzaak van gezondheidsklachten bij werknemers. Een tiltraining en specifieke krachttraining dragen bij aan het verminderen van de fysieke belasting en verhogen van de belastbaarheid van werknemers.
‘Fit for the job’ van SPC Rijnmond heeft de volgende onderdelen, die als modules en in samenhang worden ingezet:
Complete scan door onze fysiotherapeut, Trainingen voor blessurepreventie, Trainingen voor mensen met fysieke klachten, Onderhoud van de lichamelijke fitheid, Tiltechnieken
Lifestyle- en voedingsadvies, Mentale training en Vrijblijvend consult van onze psycholoog.

Contact

Stichting Ambition By Sport
Reitdiep 1
3077 AZ Rotterdam
info@spcrijnmond.nl
010 210 87 75
NL77 RABO 0309 9346 21 tnv Stg. Ambition By Sport

Statutaire naam: Ambition By Sport
Organisatie type: Stichting
KVK nummer: 24396746
RSIN-nummer: 816028709
Datum akte van oprichting: 12 juni 2006
Zetel: Gemeente Rotterdam